280 EZER FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST KAPHATSZ!

280 EZER FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST KAPHATSZ!

 

Ki jogosult rá? Komoly lehetőség, amellyel megalapozhatod a karriered.

 

 

Akár most kezded a felsőoktatási tanulmányaidat, akár már régóta főiskolára vagy egyetemre jársz, komoly lehetőség a Komáromy Gábor-ösztöndíj.

A 280 ezer forintos támogatás és a nemzetközi projektmunka minden szakterület hallgatói előtt nyitva áll. Mutatjuk a legfontosabb részleteket.


Minden nappalis hallgató pályázhat

A Cook Communications és a Mathias Corvinus Collegium – MCC – ösztöndíjat hirdet Komáromy Gábor emlékére, a 2014-2015-ös tanévre.

Az ösztöndíj mértéke összesen 1200 euró – azaz 378 ezer forint. Ebből 300 euró az MCC Komáromy Gábor Média Könyvtárhoz kerül, így a pályázónál 900 euró, azaz mintegy 283 ezer forint marad. A pénzjuttatáson kívül a pályázó egy nemzetközi sajtóban is tapasztalt mentort kap maga mellé, illetve felvételt nyer az MCC média-kommunikáció szakirányára.

Pályázatát bárki beadhatja, aki felsőoktatási intézményben nappali tagozatos hallgató, képzési területtől függetlenül. Feltétel azonban az angol nyelvismeret.

A 2014-es Komáromy Gábor-ösztöndíjat annak a pályázónak ítéli oda a bizottság, aki véleményük szerint a legvonzóbb projekttervet nyújtja be. A témakörtől függetlenül – legyen az politika, business, sport, gazdaság, kultúra, tudomány – a pályázatnak választ kell adnia arra, hogy miért éppen az adott témát szeretné feldolgozni a pályázó, miért tartja azt fontosnak és aktuálisnak, és miért fogja a történet az olvasókat is érdekelni.

A sikeres pályázónak egy minimum háromrészes cikksorozatot kell elkészítenie megadott határidőre, magyar és angol nyelven, amely a magyar és nemzetközi médiában publikálható.


Erre lesz szükséged a pályázathoz

A pályázathoz magyar, valamint angol nyelvű önéletrajzot és motivációs levelet, illetve szinopszist kell benyújtani. Ez utóbbinak tartalmaznia kell a projekt ismertetését, a pályázó által tárgyalandó legfontosabb kérdéseket, a tervezett információforrásokat, valamint a munka során felmerülő esetleges nehézségeket.

A pályázat leadási határideje október 5. A kiválasztott pályázók októberben szóbeli meghallgatáson vesznek részt, ahol egy bíráló bizottság előtt mutathatják be tervüket. További információkat az ösztöndíj honlapján, ezen a címen érhetsz el.

A Cook Communications teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújtó PR-ügynökség, amely irodáival Budapesten, Prágában, Szófiában, Bukarestben és Varsóban van jelen. – Femina

Szólj hozzá

Hozzászólás