A LEGJOBB RÁKÖLŐ FŰSZEREK

Chris Warknak hívnak. Tíz éve végstádiumú vastagbélrákot állapítottak meg nálam. 26 éves voltam akkor. Megműtöttek, de a kemoterápiát nem fogadtam el. Helyette inkább az étkezésemben eszközöltem változtatásokat és természetes terápiákat kerestem. Kiderült, jól döntöttem, mert mára felülkerekedtem a betegségen, tökéletesen egészséges vagyok. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Négy rákölő fűszer használata volt a titka a betegségem legyőzésének, ezek a : fokhagyma, oregano, a kurkuma és a cayenne paprika.

Ezek a fűszerek erős rákölő hatással rendelkeznek. Ajánlott volna nap – mint nap fogyasztatnunk őket. Azoknak az embereknek, akik rákkal küzdenek, mindenféleképpen ajánlanám.

A világ sok részén gyakori ezeknek a növényeknek az előfordulása. Gyakran használják őket az indiai, a thai, és a maláj konyha részeként. Nagyon jó hatást érhetünk el velük ételeinkhez tudatosan adagolva. Bár nem vagyok már rákos, még ma is veszek be belőlük, bőven szórok az ételeimbe is ebből a négy fűszerből.

A gyömbért, a kurkuma növényi rokonát is évezredek óta használja az indiai orvostudomány. Antiszeptikus, és antibakteriális szer is egyben, fertőzések, gyulladások, sebgyógyulás, rossz emésztés kezelésére. A kurkuma a legjobb hatású szer, mert tartalmazza az erős rákellenes szert, a kurkumint.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Klinikailag kimutatták a kurkuminról, hogy a különböző rákos sejtek burjánzását gátolja, beleértve a csontrákot, mellrákot, agydaganatokat, végbél, máj, hasnyálmirigy, gyomor, hólyag, vese, prosztata rákot, és még sok minden mást. Rákölő tulajdonsága abból származik, hogy apoptopózist képes indukálni a rákos sejtekben. Az ázsiai konyhának gyakori összetevője a koriander, kurkuma, római kömény, görögszéna és a pirospaprika keveréke. Sok antioxidáns és antimikrobiális  vegyületet tartalmaz az oregano. Egy kis kanál oregano éppen olyan antioxidáns erővel rendelkezik, mint két pohár vörös szőlő. Kvercetint tartalmaz, amelyről ismert, hogy csökkenti a rák növekedését, és elősegíti az apoptózist. A K-vitaminnak és a vasnak is nagyon jó forrása az oregano!

Nagyon jó rákellenes fűszer a fokhagyma. A világ minden táján kimutatták tanulmányok, hogy csökkenti minden fajta rák, különösen a vastagbél, gyomor, és prosztatarák kialakulását. Erős antibakteriális tulajdonsága is van, de blokkolni tudja az összes rákkeltő anyag aktivitását a szervezetben. Egy gerezd friss fokhagymát kellene minden nap elfogyasztaniuk mindennap az embereknek.

Kapszaicint tartalmaz a cayenne paprika, amely egy olyan vegyület, ami amellett hogy rettenetesen erős hatást kelt, égeti a nyelvünket, torkunkat, nagyon jó ráksejtpusztító is. A ráksejtpusztító hatást az apoptózis révén éri el. A cayenne paprika kulcsfontosságú összetevője bármily detoxifikáló programnak is. Hatszor több kapszaicint tartalmaz a habanero paprika, mint a cayenne paprika. Húsz évesen, amikor először szuper erős chili paprikát ettem, még gondolkozni sem tudtam, annyira csípett.

Mind a négy rákellenes fűszert salátaöntetbe keverem, ez a legkönnyebb módja annak, hogy több fűszert használjunk. Az öntetek belekeverem minden más ételbe is, amit főzök, pluszban még étrend kiegészítő formájában is szedem őket. 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás