FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT

Ön a honlap használatával automatikusan hozzájárul a cookie-k használatához, valamint elfogadja az alább olvasható felhasználási feltételeket.

Amennyiben azokkal nem ért egyet, kérjük, hogy ne használja az oldalainkat!

Privacy Policy

 

A cookie-król

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet.

 

Mit nevezünk cookie-nak?

Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson azáltal, hogy a cookie-k "megjegyzik" Önt és személyes beállításait. A cookie egy egyszerű szöveges fájl (általában néhány KB terjedelmű), amelyet weboldalunk az Ön számítógépén, notebookján vagy mobileszközén eltárol. Ezeknek a cookie-knak a tartalmát kizárólag a weboldalunk tudja lekérni vagy elolvasni. A cookie-kat elképzelheti úgy, mint a weboldal memóriáját, amelynek segítségével a weboldal többszöri látogatása után képes megjegyezni Önt.

Minden cookie egyedi a webböngészőhöz szabottan. Olyan információkat tartalmaz, mint például egyedi azonosítóérték, oldalnév, valamint néhány számérték. Ezek segítségével az Ön és a weboldal közötti kapcsolat gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

Azonosító/biztonsági cookie-k

Az azonosító cookie-k segítségével válik láthatóvá, hogy egy felhasználó bejelentkezett-e az oldalra és ezek segítik a felhasználói adatok védelmét is.

Hogyan vonhatjuk vissza a cookie-k használatára adott hozzájárulásunkat, továbbá hogyan ellenőrizhetjük és/vagy törölhetjük a cookie-kat?

Lehetőség van cookie-k törlésére, illetve annak tiltására, hogy a cookie-k adatokat jegyezzenek meg. Az ehhez szükséges parancs a legtöbb böngészőben a Beállítások (Options) menü Adatvédelem (Privacy) részében található. Minden böngésző felépítése más és más azonban, továbbá ezek az alkalmazások folyamatosan frissülnek. A beállítás pontos menetét megtalálja a böngészője Súgó (Help) menüjében.


Külső hivatkozások

Hogy minél értékesebb tartalmat biztosítson látogatóinak, az Üzemeltető különböző külső weboldalakra hivatkozhat a Weboldalról. Külső oldalakra mutató hivatkozások megnyitásakor még az adott oldalak használata előtt köteles áttanulmányozni és elfogadni azok használati feltételeit.
A Felhasználó elfogadja, hogy az Üzemeltető még abban az esetben sem rendelkezik ellenőrzéssel a hivatkozott oldalak felett, ha a külső fél kapcsolatban áll az Üzemeltetővel, és az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal az ilyen külső oldalakon létrehozott vagy megjelentett tartalomért. A más oldalakra mutató hivatkozások pusztán a Weboldal felhasználóinak kényelmét szolgálják.

Anyagok törlésének feltételei

A Felhasználó felelőssége, hogy esetleges biztonsági másolatokat készítsen az általa a Weboldalon közzétett anyagokról, ha az anyagok fontosak számára. A Weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget, amennyiben ilyen anyagok adattörléssel vagy módosítással helyrehozhatatlanul elvesznek, és nem is köteles azokat semmilyen formában megőrizni.

Külső webhelyek által használt cookie-k

Az oldalon futó bővítmények is használhatnak Cookie-kat az oldal egyes részeinek működtetéséhez.
Az oldal közösségi oldalakra (pl. a Facebookra, Twitter-re, Youtube-ra) mutató hivatkozásokat is tartalmaz. Az üzemeltető nem ellenőrzi az ilyen külső oldalak látogatásakor esetlegesen elküldött cookie-kat. Részletesebb információkért kérjük, olvassa el az érintett oldalak cookie-használatra vonatkozó szabályzatait.

Fontos tudni, hogy minden adatgyűjtés anonim módon történik, és célja kizárólag az oldal teljesítményének javítása, valamint, hogy megismerjük azt, hogy nagyrészt milyen tartalom iránt érdeklődnek az oldalra látogatók.

Adatkezelés

Szolgáltató a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal (különösen az – információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény -, a továbbiakban: (Infotv), valamint a 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről – (Eker. tv.), és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen irányelveknek megfelelően kezeli. Szolgáltató elkötelezett felhasználói személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja az információs önrendelkezés jog tiszteletben tartását. A szolgáltató a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.Az adatkezelés célja: az oldal tagjainak (felhasználóinak) weboldalon történő hozzászólása a közzétett témákhoz, hírlevél küldése.

Az érintett hozzájárulásával történő adatkezelés időtartama: a hozzájárulás megadásától addig az időpontig, amíg az érintett nem törli regisztrációját, , illetve az adatkezelőnél személyes adataira vonatkozó kifogással, törlési kérelemmel az érintett nem él. A kezelt adatok a törlési kérelmet követő 8 napon belül törlésre kerülnek. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak az érintett előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra, amelyekre csak rendkívüli esetekben kerülhet sor.

Hírlevél

Az elektronikus hírlevélre lehetőség van feliratkozni a hírlevél feliratkozás menüpontban, valamint a weboldal jobb oldali blokkjában, illetve a cikkekbe épített linkek segítségével.

A hírlevél-feliratkozás után – a feliratkozó által megadott címre minden esetben érkezik egy megerősítő e-mailt (kivéve esetleges rendszerhiba). A megerősítő e-mail tartalmaz egy „linket” melyre kattintva igazolja, és megerősíti feliratkozási szándékát a feliratkozó. Amennyiben helytelen címet adott meg, vagy nem kattint a „linkre” a feliratkozó, úgy a rendszer nem küld ki a megadott címre hírlevelet, illetve a nem megerősített címeket néhány nap után a rendszer automatikusan törli. A hírlevelekről a levelek alján található hivatkozásra kattintva lehet leiratkozni.

Módosítások

Az Üzemeltető bármikor, értesítés nélkül, részben vagy egészben módosíthatja vagy eltávolíthatja a Tartalmat. Az Üzemeltető az itt közölteket frissítve időről időre módosíthatja jelen feltételeket. A Felhasználó a Weboldal használatával beleegyezik, hogy kötelezőnek tekinti ezeket a módosításokat.

Célzott hirdetési cookie-k

Az oldalon Google Adsense hirdetések futnak, amelyek eltárolják az olvasók által látogatott tartalmakat az érdeklődés alapú hirdetések megjelenítéséhez.

Apróhirdetések

A NetExtra Apróhirdetési rendszer egy olyan szabadon használható hirdetési felület, amely ingyenesen biztosít korlátlan mennyiségben hirdetési lehetőséget magánszemélyek és cégek számára. A hirdetések megerősítéséhez valódi E-mail címre van szükség, mert a hirdetés feladás után megerősítő levelet küldünk, és az abban található linkre kattintva lehet a hirdetési szándékot megerősíteni. Tilos az oldalon közízlést sértő, mások nemi, faji, vallási vagy egyéb hovatartozását sértő, becsmérlő, illegális, törvénybe ütköző hirdetések közzététele. Ezeket minden esetben eltávolítjuk! Valamint eltávolításra kerülnek azok a hirdetések is, melyekről a szerkesztőség úgy ítéli meg, hogy azok komolytalan, nem valós adatokat tükröző hirdetések.
A hirdetések tartalmáért minden felelősség a feladót terheli, a szerkesztőségnek nincs lehetősége az adatok visszaellenőrzésére! A szerkesztőség kizár minden esetleges felelősséget, amely a hirdetési rendszer, a webszerver, vagy az adatok megsérülésével, vagy törlésével keletkezhetnek. A feladott hirdetések adatait (a szerveren kívül) nem tároljuk, azokról biztonsági mentést csak időnként végzünk. A hirdetési oldal is statisztikai céllal – névtelenül – adatokat gyűjt a látogatói szokások feltérképezésére. Ehhez a látogatók számítógépén úgynevezett sütiket helyez el az adatgyűjtő szolgáltatás.

Felelősség kizárása

Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, hirdetések, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, hírdetők feltöltöttek, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a NetExtra kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért.

A Weboldalon közzétett valamennyi információt kizárólag általános tájékozódás, érdeklődés céljára bocsátjuk rendelkezésre.
Amellett, hogy az Üzemeltető a Weboldalon pontos és friss információkat igyekszik közölni, nem felelős az információ esetleges pontatlanságáért. Az Üzemeltető "as is" (ahogyan van) alapon biztosítja az oldalt és annak tartalmát, és semmilyen, sem kifejezett vagy hallgatólagos felelősséget nem vállal a Weboldal vagy az arról hivatkozott oldalak elérhetőségére, pontosságára, megbízhatóságára és tartalmára.
Az Üzemeltető a vonatkozó jogszabályok által megengedett legnagyobb mértékben kizár minden felelősséget, az interneten közzétett, weboldalon másodközlésként leadott, illetve a felhasználók, vagy jogi szakértők által közlésre a weboldalhoz eljuttatott anyagok tekintetében.

Webanalitika

A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót, a Felhasználó a weboldal használatával egyben hozzájárulását adja a honlapon végzett webanalitika alkalmazásához: a weboldal látogatottságának méréséhez és látogatóinak viselkedésének figyeléséhez, statisztikák készítéséhez és hirdetései eredményességéhez a Szolgáltató a Google Analytics programot használja. Felhívjuk a figyelmet, hogy a weboldal felhasználóinak a weboldalon történő tevékenységét a látogatói viselkedés elemzése céljából nyomon követjük, amelynek keretében a weboldal cookie-k alkalmazásával adatot gyűjt.

Ezen cookie-k kezelése a felhasználói böngésző eszköztárában letiltható.

Felelősség

Felhasználó a weboldalt csak saját felelősségre használhatja, felel a hírlevélre történő regisztrációjával végrehajtott cselekményekért, a csak általa megismerhető jelszó megőrzéséért (ha ilyenre szükség van). Szolgáltató a megadott adatokat nem köteles ellenőrizni, annak helytállóságáért Felhasználó felel. Szolgáltató kizárja felelősségét a weboldal használatából eredő károkért, így különösen a szolgáltatás ideiglenes elérhetetlenségéből, korlátozásából adódó károkért, a nem megfelelő működésből, hiányosságból, hibából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból, elektronikus kártevőkből eredő károkért.

A weboldalon közzétett tartalom semmilyen esetben sem minősül kötelezettségvállalásnak, a hozzáférhetővé tett információk felhasználása Felhasználó kizárólag saját kockázatára történik. Szolgáltató a továbbá a weboldal használatával és a személyes adatokhoz való jogosulatlan hozzáféréssel kapcsolatos kárért felelősségét kizárja. Szolgáltató a linkek vonatkozásában elérhető tartalom kapcsán kizárja felelősségét.

Abban a nem várt esetben, ha a Személyes Adatokkal kapcsolatos jogokat megsértik, Ön a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 13-17. és 30. alfejezetei tartalmazzák.

Weboldalon küldött anyagok kezelése

(Amennyiben a Weboldalt fejlesztő szerkesztőbizottság lehetővé teszi Felhasználók részéről érkező anyagok, írások, képek, sajtóközlemények és bármely egyéb anyagoknak az Üzemeltető Weboldalán való közzétételét, ezen anyagok kezelésére az alábbi szabályok az irányadók.)
A Weboldalra felkerülő anyagok felhelyezéséért a szerkesztőbizottság a felelős, amelynek joga, de nem kötelessége a Felhasználó által a Weboldal üzemeltetőjéhez eljuttatott anyagoknak a Weboldalon való elhelyezése.

Az oldalon keresztül vagy elektronikus levélben az Üzemeltetőnek küldött semmilyen kommunikáció vagy anyag NEM tekinthető bizalmasnak.
A Felhasználó vállalja, hogy a kommunikáció vagy anyag nem tartalmaz törvénytelen vagy megjelentetésre más módon alkalmatlan tartalmat; hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy bármilyen kommunikáció vagy anyag küldése előtt eltávolítsa abból a vírusokat vagy egyéb károkozásra alkalmas elemeket; illetve hogy a küldeni kívánt anyag a tulajdonában van vagy korlátlan használati joggal rendelkezik ahhoz, hogy elküldje az Üzemeltetőnek.
A Felhasználó különféle anyagoknak (mint például hozzászólások, írásos vélemények, képek és hasonlóak) a Weboldal üzemeltetője részére való eljuttatásával minden jogot átenged a Weboldal üzemeltetőjének, ideértve az anyagok közzétételére, bármilyen felhasználására, esetleges rövidítésére, módosítására vagy eltávolítására vonatkozó jogot.
Az Üzemeltető nem köteles tartózkodni a kommunikáció vagy anyag reprodukálásától, publikálásától vagy bármilyen formában, bármilyen célra történő egyéb felhasználásától.

A fenti tájékoztató célja, hogy eleget tegyünk azoknak a jogszabályoknak ( EU ePrivacy Direktíva ), amelyek alapján fel kell hívnunk a figyelmet a cookie-k használatára annak érdekében, hogy minden látogató tisztában legyen az oldalon használt cookie-k típusaival és ennek okával. Ezzel biztosítható a látogatóktól történő adatgyűjtés átláthatósága.

A cookie-k használatára vonatkozó irányelv (Cookie Directive):
http://www.ico.gov.uk
Cookie-kra vonatkozó információk:
http://www.allaboutcookies.org

Read previous post:
EGY FÉRFI LEUGROTT AZ EMELETRŐL, EGY RENDŐR ALÁÁLLT HOGY MEGMENTSE
EGY FÉRFI LEUGROTT AZ EMELETRŐL, EGY RENDŐR ALÁÁLLT HOGY MEGMENTSE-VIDEÓ!

Egy Kínai rendőr nagyon hősies tettet hajtott végre. Saját testével védte az öngyilkosságra készülő férfit. A saját testével enyhítette a...

BRUTÁLISAN MEGVERTEK EGY LÁNYT SZEGEDEN!
BRUTÁLISAN MEGVERTEK EGY LÁNYT SZEGEDEN!

Azért vertek meg egy Szegedi lányt, mert barátját bevándorlónak nézték. A pár és a lány bátyja éppen egy fesztiválról tartottak...

Close