ÜTŐS ÉS TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM, AMELY VÉGEZ A TESTEDBEN LÉVŐ FERTŐZÉSEKKEL

Több portálon is úgy mutatják be ezt a szert, hogy ez a legerősebb természetes antibiotikum, mely megöli a testben lévő fertőzéseket!

Ez a házi recept rendkívül régi, eredetét egészen a középkori Európáig vissza lehet követni. Abban az időszakban az emberek rendkívül sok járványt és betegségeket éltek át. Kénytelenek voltak kidolgozni olyan recepteket és gyógymódokat, melyek segítettek túlélni ezeket a súlyos nyavalyákat.

 

A természetes gyógynövények és gyógymódok felhasználásával, valamint a korábbi tapasztalataikra építve elkészítették a Mester tonik névre keresztelt természetes antibiotikumot.




Rövid jellemezve, ez az erős antivirális és gombaellenes csodaszer fokozza a vérkeringést és a nyirok áramlását az egész testben. Tudnunk kell róla, hogy hatásosan megküzd velük, és a (Gram-pozitív és Gram-negatív) baktériumokat valóban el is pusztítja.

A korabeli leírások alapján ez az ital rengeteg embernek segített kigyógyulni a vírusos, bakteriális, parazitás és gombás betegségéből, sőt a pestis ellen is hatásosnak bizonyult. A titka a friss és természetes alapanyagokban rejlik.

Elkészítése és hozzávaló alapanyagok

Fontos megjegyeznünk, hogy feltétlenül érdemes kesztyűt viselni az elkészítése közben az erős paprika miatt is!

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Hozzávaló alapanyagok:




• 700 ml almaecet

• negyed csésze apróra vágott fokhagymát

• negyed csésze apróra vágott hagyma

• 2 friss erős paprika, apróra vágva

• negyed csésze reszelt gyömbér

• 2 evőkanál reszelt torma

• 2 evőkanál kurkuma por vagy 2 darab kurkuma gyökér

Elkészítés:

Egy tálban az ecet kivételével keverd össze a hozzávalókat. A keveréket ezután tedd üvegbe. Öntsd fel kevés almaecettel (a legjobb, ha az üveg 2/3-áig töltöd a száraz keveréket és az üres részt kitöltöd almaecettel.

Zárd rá a tetejét és rázd össze alaposan.




Tartsd az üveget hűvös, száraz helyen 2 hétig, közben naponta többször is jól rázd össze.

A 14. napon az üvegben préseld össze a készítményt annak érdekében, hogy a lehető legtöbb levet ki tudd nyerni az anyagból, majd óvatosan öntsd le a levét. Fontos, hogy a készítményt nem kell hűtőben tárolni, mert ez nem romlik meg!

Az adagolása:

Vigyázz, mert az íze nagyon erős!

Napi 1 evőkanál erősíti az immunrendszeredet. Szép lassan növeld meg a mennyiséget, egészen egy kis pohárnyiig.

Ha komolyabb betegséget vagy fertőzést szeretnél orvosolni vele, fogyassz el naponta 5-6 alkalommal 1 evőkanálnyit.

Fontos tudnod, hogy mivel az alapanyagai természetesek, ezért egészen kis adagokban állapotos nők és gyermekek is használhatják (ha elviselik a csípős ízt).

Szólj hozzá

Hozzászólás